lördag 24 september 2011

Köksplanering pågår....
 
Nu har vi börjat planera för köket. Inte helt lätt, många val och man vill ju så gärna att det skall bli perfekt. Stilen skall vara vit, enkel och funktionell utan att bli tråkig. Lätt, eller hur :)
Vita luckor, skålhandag, svart matt granit, gasspis och cremefärgade Smeg. Så långt är allt klart. Nu skall detta bara planeras in fiffigt och snyggt. Absolut inte för modernt, inte för lantligt, gärna en liten släng av industri och helst lite rustikt.
Jag inspireras av många fina kök som finns på nätet t ex Terese´s och Julia´s. "?

Hur ser ditt drömkök ut?

3 kommentarer:

Hedvig och Jag sa...

Du.. jag vet en sida från Tyskland som en kompis beställt Smeg ifrån, mycket billigare.Typ 40% billigare. Man får det hemkört och allt. Och är du sugen på en värsting spis som vi har så skippa grillplatta i mitten. Och ta två ugnar! Och gasol är kul att laga på men jobbigt att hålla rent. Och det är jobbigt när man lagar men gasen tar slut så det gäller att ha en tub i garaget.

Läs här ( http://www.byggahus.se/forum/koek/79258-smeg-kylskap.html ) Någon som lyckats pruta på smeg i malmö.

Här har jag vänner som har köpt till köket
http://www.bobselektro.de/index.html

Hör med folk som köpt smeg.. jag vet att julia gillar den men att hennes man inte gör det. Vissa gillar inte vissa saker med den. Gorenje och Bosch har likvärdiga.

Kramis!

PS.. Något jag kan tips om är en bred diskho.. om du ska ha en bred ugn. Man vill kunna få ner stora plåtar i.

Hedvig och Jag sa...

Typ 6000 sparar du per kylskåp =)

ansku sa...

Hej!

ÅÅ vad härligt att få planera !!! Kommer och bli superfint!!

Jag är jättenöjd med vår Gorenje. Fast skulle inte göra något om det vore lite större.. :) Ända minus jämfört med SMEG är att Gorenjen är välvd upptill och då kan man inte ställa något på..

SMEG gasolspis stor på önskelistan :)


KRAM