söndag 12 februari 2012

Gårdagen....
Kom hem med endast en bild. Det är egentligen en idolbild till Veronicas man. Veran sitter på Björns högra sida, men hon är lite blyg så jag har klippt bort henne. Dessutom såg hon lite blek ut där bredvid :)

En kalasdag. Många roliga och driftiga tjejer. Nya kontakter och funderingar om framtida träffar.

En av höjdpunkterna för en småbarnsmamma (boendes i en stuga) var givetvis hotellövernattningen. Egen säng, varm dusch och lååång tjejfrukost.

Det var bra detta!

14 kommentarer:

Anna sa...

En skåneträff låter som en trevlig grej! I'm in!!!

Kram Anna

mitt liv som jag sa...

Låter som att ni haft det superbra! Och jag håller med dig, visst är det rana rama lyxen med hotell och egen säng och låååång frukost utan att någon ropar "mamma, mamma, mammaaaaa!, hela tiden, det är man inte så bortskämd med som småbarnsmamma :). Ha en skön söndagkväll! Kram Jennifer

Septemberflikka sa...

Haha, kan tänka mig att man "bleknar" lite bredvid Björn. På fler än ett sätt. Låter som en kalasdag. Mysigt med hotellövernattning.

kram

Lilla huset på prärien sa...

Hej sötis!

Tack för igår - det var verkligen trevligt och roligt att träffas igen. Vi måste göra om det!!

Kram Jenny

Limetwig sa...

Kul att träffa dig igår! Jag och nägon några till disskuterade osså om en träff här i de södra delarna... hade vatt kul! Ha det bät! Åse

Anna-Malin sa...

helsingborg nästa, eller hur :)

kram på dig!

Vickan sa...

Ja det här får vi göra om!
kram kram

Ida sa...

Tycker absolut vi skall ha lite träffar framöver, en höllviken träff, en skåne träff m.m.. Så kul att ha ansikten och röster på alla fina bloggar nu som man följer! Kram

Odd Molly-holic sa...

Det var sååååå roligt att ha fått träffa dig!!
KRAM!!

Caroline sa...

Hej! Kul att ses igår på en kul dag.

/Caroline - i närheten :)

aek sa...

Hej!
Så trevligt vi hade det vid vår ände av bordet i lördags! Jag tror att vi känner igen varandra för att vi har gått i skola i samma lilla havsnära stad, kanske?
Anna

Villa Hemma sa...

Anna --> jaaaa, nu vet jag ju :)
Tack själv, det var jättetrevligt. Du får hänga på en Skåne-träff. Ska se om jag kan fixa fram lite Stefan & Christer på vhs :)

aek sa...

Vore verkligen kul att träffas igen!

smile sa...

Haha! Jag har en liknande bild på honom och mig själv. Tyckte nog också att jag såg ovanligt blek ut på bilden. Men så har jag ju varken lämpligt öppningsbart fönster i söderläge eller tid att sitta och läsa vid ett sådant. ;-)