torsdag 8 mars 2012

Hantverk....Vi har haft en väldig tur med våra hantverkare *peppar peppar*. Någon liten grej, men i det hela är vi väldigt nöjda än så länge.
Snickarna är outstanding, både i sitt yrke men även i sin inställning till beställaren.

Det är verkligen en stor fördel att bo nära bygget. Nästan varje morgon och alla eftermiddagar så kikar jag in i huset. Förutom att det är väldigt spännande så är det också mycket praktiskt att varje dag kunna svara på frågor hur man vill ha det och på plats. Dessa snickare, som vi blivit välsignade med, frågar alltid innan de gör ngt som inte är helt klart eller bestämt. De chansar aldrig. Det gör att man får förtroende för dem och att man slipper missförstånd/fel/måste göra om. Man får heller inte känslan av att de väljer lättaste vägen, utan att de verkligen vill att vi skall bli nöjda. Detta har vi inte varit bortskämda med i tidigare kontakter med hantverkare.

Hittills är vi mycket nöjda. Någon liten dispyt, men inget större som inte gått att lösa. Efter att hela huset är klart tänkte jag skriva en sammanfattning av hur vi upplevt bygget, lite tips till er som kanske skall bygga efter oss.
Vad man kan säga så kostar det alltid mer än man trodde från början, vi var beredda, men man kan ändå bli uppretad i omgångar. Att bygga nytt är inget för personer med känsliga nerver :)

6 kommentarer:

MISS ALICIA sa...

Hej,

Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där du hittar spännande brittiska märken!

Vänliga hälsningar,
Miss Alicia

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad härligt att ha det så! Vad skönt att det blir precis som ni har tänkt er och att ni gillar det ni ser. Och så himla gulligt att det kommer små hjärtan från "pekaren" här på din blogg :)

Kram Jenny

mitt liv som jag sa...

Hi, hi inget för mig då, för mina nerver är otroligt känsliga ;).

Skönt att allt verkar gå bra!
Kram Jennifer

Industri house sa...

Så roligt att höra att ni är så nöjda. Men jag håller med dig om att det alltid kostar mer än vad som sägs från början. Så fint dom gjort taket! Jag vill bara se mer och mer:) Ha det gott! Kram jessica.

Limetwig sa...

Skönt med pålitligt folk, det underlättar alltid! Det ser finnt ut :)
Ha det bäst!

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Gött att ni har fått bra folk. Sen kan det ju också bero på er, att ni är så närvarande. Tror du är bra på att förklara också.
Tack själv, trevligt som vanligt.
Kram!